dinsdag 21 oktober 2014

Caspe 2014, Het verleggen van grenzen (2) Slot

Schuldig!

Met betrekking tot het verleggen van grenzen, ga ikzelf eerst een grens over. Ik bekend schuld. Volkomen terecht dat als het mij niet aanstaat ik m'n heil maar ergens anders moet zoeken (bis, bis 5 x of was het 6?).
Zoals Kwai Chang Caine in het begin van de jaren 70 van zijn sifu "master Po" hoorde, "Time for you to leave grasshopper". Caspe 2015, lets go!!!

Mooi huisje en meer

Was het gezellig? Dat was het zeker. Geen vergeten camera's en een vlekkeloze voorspoedige reis. Verrassend ruime en comfortabele huurauto's. Wat hebben we weer gelachen, gezongen, nog meer gezongen (over een bar ofzo), veel gefeest én veel gevist. Helaas vielen de vangsten tegen, maar dat is vissen en drukte de pret niet. Mooi dat Gerrits zoon Martin en mijn zoon Rob er bij waren. Heel speciaal eigenlijk. Een ruime accommodatie met een dubbele badkamer, een pingpong tafel, alweer het zalige eten van chef-kok Thierry, eindelijk na 7 jaar boven de 2 voor Bert en nog heel veel meer maakte het feestje compleet. Moe en tevreden over de onderlinge sfeer keerden we met o.a. 65 gieg aan materiaal huiswaarts. Ik laat het hier bij wat 2014 betreft. Voor 2015 zal veel nieuw zijn dus meer om niet in herhaling te hoeven vallen. Plaatjes zeggen hier meer dan woorden.

Dag 1


Dag 2















Dag 3































Dag 4
















Dag 5

























Dag 6




























Dag 7











































Dag 8












































Dag 9































Dag 10

Tof dat we er bij waren, maar jullie gaan volgend jaar maar mooi weer naar de Ebro!!!

1 opmerking: